Voor wie?

Iedereen is van harte welkom in de praktijk. Er is geen limiet aan leeftijd. U kunt terecht voor bijvoorbeeld burn-out problemen, op zoek naar u zelf, hoofd te vol, geen overzicht meer hebben, angsten, herstel na operaties, vermoeidheid, chronische aandoeningen, sportblessures en ontwikkelingsproblematiek, eigenlijk is alles bespreekbaar. Komen we er samen niet uit dan heb ik lieve collega’s waar ik u naar door kan sturen.

Mag ik zijn wie ik ben?!

Tijdens mijn studie aan het JHBC  heb ik me verdiept in de regulier betitelde stoornissen van kinderen. Mijn scriptie heb ik geschreven met als titel “Mag ik zijn wie ik ben?!” mijn passie is werken met kinderen en ouders om zo goed mogelijk, met zo weinig mogelijk medicatie toch hun plekje te vinden in de maatschappij. Ik behandel kinderen met bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS, autistische stoornissen, NLD en andere (gedrags-)problemen, maar ook fysieke klachten als buikpijn hoofdpijn etc.

Begeleiding van kinderen en jongeren

Daarnaast werk ik graag met kinderen en jongeren als het gaat over het omgaan met gevoeligheid. Als kind was ik mij bewust van de ongeziene wereld. Tegenwoordig zijn veel kinderen zich daar in de eerste levensjaren sterkt van bewust. Opmerkingen die impact hebben, zoals een kindje dat tegen de moeder zegt, ik hoor een baby in jou buik groeien. Mama opa gaat dood, of hier ben ik al eens geweest toen ik groot was. Mama eerst was ik jou mama en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor de één zo gewoon, voor de ander ongrijpbaar.

Graag help ik ouders/verzorgers met het begrijpen en begeleiden van de kinderen. (Jong) Volwassenen zijn zich steeds meer bewust van hun gevoeligheid. Helaas wordt dit vaak ervaren als een obstakel, als negatief, als iets wat belemmerd. Dat hoeft absoluut niet zo te zijn. Samen gaan wij op zoek waar de veerkracht ligt om een fijn leven te leven.