Prijzen

Per 1 april 2024 wordt een prijsverhoging doorgevoerd voor de diensten in de praktijk.

Volwassenen
eerste consult ( 90 minuten )  € 110,00
vervolgconsult (75 minuten)   € 90,00

Kinderen tot en met 12 jaar
eerste consult                           € 80,00
vervolg consult                         € 65,00

Coaching trajecten op aanvraag
Het coaching traject is belast met BTW.
BTW nummer: NL001569903B63
KVK nummer: 24461535

Afspraak maken?

Voor een afspraak kunt u bellen of een mail sturen waarin u vermeld welke dagen u beschikbaar bent, dan neem ik z.s.m. contact met u op. info@jokewinters.nl 

de praktijk is gesloten op woensdag en zaterdag

Aangesloten bij

De praktijk is aangesloten bij de volgende organisaties:

De Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze bewaakt kwaliteit van de complementaire geneeswijzen in Nederland. Dit gebeurd door uitsluitend therapeuten toe te laten die een door de VBAG erkende opleiding hebben gevolgd.

Vektis stelt partijen in staat de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg in Nederland te verbeteren. 

Sinds januari 2010 ben ik aangesloten bij de stichting RBCZ (HBO Register van Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg) dit is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.

Verzekering

Omdat het sterk afhankelijk van de ziektekostenverzekeraar en de gekozen polis is of de consulten vergoed worden, kan je hiervoor het beste zelf contact opnemen met de verzekeraar. Vermeld hierbij de prestatiecode: 24009 Reflexzonetherapie.

Afspraak annuleren?

Als je een afspraak niet kan nakomen moet dit 24 uur van tevoren doorgeven worden anders wordt het consult in rekening gebracht. Dit geld niet voor zolang de Covid-19 onder ons is. Bij klachten graag uw afspraak afzeggen.